Vous ĂŞtes ici

A Study of fatty acids and Triglycerides oil composition and quality parameters of five Autochthon olive varieties in Morocco

Message d'erreur

Notice : Undefined offset: 2 dans tb_megamenu_insert_tb_item() (ligne 343 dans /home/inra/sites/all/modules/tb_megamenu/tb_megamenu.functions.inc).

A Study of fatty acids and Triglycerides oil composition and quality parameters of five Autochthon olive varieties in Morocco (En) Boukachabine, N. (UniversitĂ© Kadi Ayyad de Marrakech (MA) FacultĂ© des Sciences Semlalia) Ajana, H. (UniversitĂ© Kadi Ayyad de Marrakech (MA) FacultĂ© des Sciences Semlalia) elantari, A. (INRA, Marrakech (Ma) centre RĂ©gional de la Recherche Agronomique de Marrakech), E-mail:a_elantari@yahoo.fr; In: Lebanese Science Journal ; 2011 Vol. 12(2)

RESTEZ À JOUR AVEC NOTRE NEWSLETTER